Storm op Les Pinedes

23-05-2016

De storm die we gisteren voor probeerden te blijven, heeft vandaag de Cote d’Azur bereikt. Gek genoeg, zie je daar weinig van, het is wel prachtig weer…! Mooi weer om de camping te verkennen. Leuk om hier na 13 jaar weer te zijn en te zien wat er allemaal is veranderd. De sanitair gebouwen zijn vernieuwd (al blijft het natuurlijk wel met de Franse slag… ik weet dat een kraan hóórt te lekken, maar hier komt uit zo’n beetje iedere kraan water uit plekken waar het bij ons thuis niet uitkomt…), er is een buitenfitnessterrein bijgekomen, een mooie kinderspeeltuin én mijn grote vrienden zijn er ook: een ezelpark . Ze waren net alleen niet thuis… al hebben we ze wel al een paar keer gehoord. Foto’s volgen vast nog wel. Het is een prachtige tijd om hier nu te zijn. Alles begint net volop te bloeien. De rozen, cactussen en zelfs de Oleanders beginnen net. Prachtig!

Vandaag komen gelukkig ook de tickets voor de Formule 1 aan op de camping. Dat was best een beetje spannend… Koop je tickets voor ruim € 500, kunnen ze niet op tijd voor vertrek thuis worden bezorgd. Een beetje op hoop van zegen het adres van de camping opgegeven en gelukkig heeft DHL ze daar netjes bezorgd!

En we merken vandaag dat de benzine hier schaars wordt. Medewerkers van olieraffinaderijen in heel Frankrijk, blokkeren de raffinaderijen waardoor er steeds minder benzine en diesel te krijgen is. Toen we vanavond bij de supermarkt waren, stonden er dikke rijen te wachten om nog wat te tanken. Voor de zekerheid hebben we de tank ook maar volgegooid. Gelukkig zitten we niet ver van Italië vandaan… En we hebben de fietsen nog!

Geplaatst in Vakantie | Reageer »

« «   |   » »Reageer